Expositie rechtbank Rotterdam

In het kantoorgebouw
Van juli t/m oktober is de expositie ‘Straatfotografie’ van Ton Mosheuvel te bezichtigen op de eerste etage van het kantoorgebouw in Rotterdam. U bent altijd welkom in de openbare ruimte van de rechtbank, maar wel even aanmelden bij de balie onder vertoon van legitimatie.

Over de fotograaf

Ton Mosheuvel ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een veel bekeken en gewaardeerd fotograaf. Voor de rubrieken ‘Dit gooi ik nooit weg’ en ‘Jou vergeet ik nooit’ van Max Magazine maakte hij de portretfoto’s van veel bekende en onbekende Nederlanders. Van de rubriek ‘Dit gooi ik nooit weg’ verscheen in 2020 het boek ‘dit gooi ik nooit weg’. Verder werkt hij ook in opdracht o.a. voor de gemeente Rotterdam als fotograaf van een art-based onderzoek. Fotografeerde voor vele bedrijven en projecten. Zijn passie in de fotografie laat de expositie ‘Straatfotografie’ vooral zien.

Ton Mosheuvel: ‘Tijdens wandelingen door de stad en de reizen die ik maakte, raakte ik geïnteresseerd in straatfotografie. Ik werd me bewust dat ik momenten van iemands leven ving. Met deze foto’s probeer ik het verhaal van de mensen en de stad te vertellen.’